Domeinnaam Registratie

Wat is een domeinnaam?Jouw domeinnaam is het eerste wat bezoekers zien bij het bezoeken van de website. Het kiezen van een goede domeinnaam is dan ook een zeer belangrijke stap in de opbouw naar jouw website.Een domeinnaam valt uiteen in twee onderdelen: een naamgedeelte (ook wel Second-Level Domain of SLD genoemd) en een extensie (een TLD of Top-Level Domain). In de domeinnaam voorbeeld.nl is 'voorbeeld' dus de naam, en '.nl' de extensie.
Een goede domeinnaam zorgt ervoor dat je voor jouw klanten beter te onthouden bent en zorgt voor vertrouwen dat je de specialist bent in een specifiek gebied, en dus hogere conversies.Wanneer je een domeinnaam registreert, betekent dit dat je voor een bepaalde periode het exclusieve gebruiksrecht van de naam krijgt. Er zijn vele verschillende extensies, die te verdelen zijn in twee groepen: domeinnamen met landextensies zoals .nl en .de en generieke extensies zoals onder andere .com en .info.

Webio ondersteunt je bij het uitzoeken van de juiste domeinnaam voor jou. Moet je gaan voor een domeinnaam met je eigen brand of toch een domein met een keyword? Ook adviseren wij je aan de hand van de markt waarin je opereert en jouw doelgroep, welke extensie je het beste kunt kiezen. Nadat je dit besloten hebt, leggen wij het gewenste domein ook nog eens voor je vast. Dat is service anno 2016.


TOO LONG DIDN'T READ:BESTE KEUZE VOOR U

BESTE KEUZE VOOR U

Aan de hand van jouw business plan en gestelde doelen helpen wij je bij het kiezen van de ideale domeinnaam voor jouw bedrijf.

EERLIJKE PRIJS

EERLIJKE PRIJS

Wij zoeken de juiste Registrar voor je, waardoor je nooit teveel betaalt.

LINKEN

LINKEN

Wij zorgen dat jouw website geheel moeiteloos aan jouw domeinnaam wordt gekoppeld. Je hoeft daar zelf helemaal niets voor te doen.

E-MAIL

E-MAIL

Kunnen e-mailen met jouw domeinnaam straalt professionaliteit uit. Wanneer jouw hosting geregeld is, zetten wij jouw mailboxen op en stellen deze in op jouw gewenste apparaten.

CONTACT

Heb je vragen omtrent onze voorwaarden of onze diensten? Laat het ons weten, wij horen graag van je.


Powered by themekiller.com watchanimeonline.co